Windows programmer på mac – Kør windows på mac

Windows programmer på mac

Mange studerende spørger ofte om en mac er god studie computer. Svaret er klart; Ja! Men der er desværre også ulemper. Den største er nok problematikken om at gøre windows programmer på mac. Nogle studier opfordrer til at man køber software såsom specielle ordbøger, opslagsværker til studiet osv. der desværre kun fungerer på Windows. Dette er til gene for alle Macbrugere – dog er der en løsning.

Windows programmer på mac med ‘bootcamp’ eller ‘parallels’

Der findes flere måder hvorpå man kan køre Windows programmer på Mac. Den met almindelig løsning er via Apples eget bootcamp, der dog kræver at du har en windows xp cd, installere dette og hver gang du skal bruge windows, genstarter din mac og starter op i windows. Alle Mac fra 2008 og frem kan nemlig køre windows Xp, vista og windows 7 uden problemmer, hvorved du selvfølgelig kan få alle windows programmer på mac.

En anden mulighed er programmet parralles, som gør det muligt at få windows programmer på mac direkte i OSX – dvs. uden at genstarte computeren. Her kører windows bare i et vindue, hvorved du nu kan har adgang til windows programmer på din mac direkte i standard Mac OSX styresystemet.

En guide til opsætning og anvendelse af Parallels følger snarest.

Parallels gør det muligt at køre windows og windows programmer på mac, direkte i et vindue.

Be the first to comment on "Windows programmer på mac – Kør windows på mac"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

*