Se dr på mac – se tv programmer på mac

SE Dr på mac

I mange år har det enten været helt umulig eller noget besværligt at se dr på mac, men nu er der endelig sket noget. DR har nemlig lanceret sin Nu player, som benytter sig af Flash-teknologien, hvilket gør at det nu er muligt at se dr tv på mac uden problemer. DR nu indeholder godt nok ikke samtlige programmer i DR’s sortiment, men har alligevel en del at byde på, og nu kan alle os mac elskere endelig se dr på mac og kaste os ud i Bondrøven, Spise med Price og X-factor, uden at skulle rodde rundt med halvdårlige kompromiser.

Det skal dog siges, at selvom det nu er muligt at se dr på mac ved hjælp af NU playeren og flash teknologien, så kan hverken iphone og ipad afspille dette format. – Således er løsningen stadig langt fra optimal, hvis den skal tilgodese alle os apple forbrugere.

Opdatering: DR understøtter nu fuldt ud html5, hvilket betyder at afspilleren virker i alle browsere på alle styresystemer og DR har ligeledes lavet glimrende apps til iPhone og iPads, som kan downloades i App-store.


Be the first to comment on "Se dr på mac – se tv programmer på mac"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

*