Programmer til mac – Gode programmer til mac

Programmer-til-mac

Når man få en helt nyt Mac, kan det ofte være svært at finde de rigtige programmer til mac, som man kender fra sin Windows-computer. Og er du samtidig presset økonomisk eller vil du gerne eksperimentere med gratis udgaver af programmer til mac, er alternativeto.net en rigtig god vejviser for dig som forbruger. Siden viser dig nemlig alternativer de populære programmer som du allerede kender, og kommer i stedet med kvalitetsalternativer i form af gode grammer til mac, der kun koster en brøkdel eller endda er helt gratis.

Som eksempel kan nævnes Microsofts officepakke, der indeholder skriveprogrammet Word. Mange anser dette program, som en standard på en computer med Windows. Her vil alternativeto.net eksempelvis anbefale programmet Open Office Writer, som et gratis alternativ for dig, der bruger Mac. Det koster ikke ekstra at installere programmet og se om det er noget for dig, men der er en god besparelse at hente, hvis du i sidste ende finder at programmet lever op til de krav du stiller til et skriveprogram.
Siden er derfor en fremragende måde at både spare penge på gode programmer til mac, men også som øjenåbner over for nye smarte programmer til mac, der kan noget udover det dit sædvanlige program kan. På siden anmelder brugerne de forskellige programmer, hvilket sikrer dig at du kun få god kvalitet ned på din computer.

Find gode programmer til mac på alternativeto.net.

Be the first to comment on "Programmer til mac – Gode programmer til mac"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

*