Nyhed: Veksle Bitcoins og betal nemt med crypto coins

Exchangemycoins - Tablet

En ny international service med danske rødder, har set dagens lys, som gør det muligt for alle med en smartphone, tablet eller computer at betale med crypto coins, som Bitcoins, Litecoins, Namecoins, Peercoins og Dogecoins direkte i browseren eller veksle mellem populære coins til rigtige penge via PayPal. Helt uden oprettelse eller login af nogen art.

Virksomheden hedder Exchangemycoins.com og det virker uden login, oprettelser og er helt anononym. Vi testede løsningen, først bare ved at veksle fra Litecoins til Bitcoins, og via et overskueligt interface fik vi hurtigt sat vekslingen igang, indsendt vores Litecoins, indtastet hvilken wallet-adresse, hvortil vores Bitcoins skulle gå til og herefter ventede på at netværket bekræftede vekslingen. Kort tid efter modtog vi vores Bitcoins.

I test 2, valgte vi muligheden for et “Fixed amount”. Funktionen bruges, hvis man bare vil indtaste det beløb man ønsker at modtage i en given crypto coin valuta. Det kan eksempelvis bruges til betaling i webshops. Det er rigtig smart, hvis man har andre coins end Bitcoins og ønsker at betale i en shop, der netop tager i mod Bitcoins. Exchangemycoins, gør det nemlig muligt at indtaste en vilkårlig modtager-adresse. Normalt sin egen adresse ved vekslinger, men ved betalinger, indtaster man bare shoppens adresse, og vupti, så er det muligt at betale eksempelvis med Dogecoins direkte hos en shop eller service, der normalt kun modtager Bitcoins.
Denne test gik også helt efter bogen.

Der er ingen tvivl om at Crypto coins vil revolutionere penge-industrien. Apple har netop skudt igang i Apple Pay, mens services som Exchangemycoins.com, førsøger at tage os endnu længere ud i det digitale univers.

Prøv selv tjeneste her: Exchangemycoins – Easy crypto coin exchanges

Be the first to comment on "Nyhed: Veksle Bitcoins og betal nemt med crypto coins"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

*