Ny apple tv – Apple lancerer ny apple tv

Apple tv

Ny Apple tv – Apple’s svar på et mediecenter

En helt ny apple tv er blevet lanceret uden stor ståhej. Udover at størrelser er markant mindre, er funktionaliteten også ændret. Væk er harddisken og der fokuseres nu 100 % på streaming og leje af film og serier. Apple har selvfølgelig allieret sig med med de førende leverandører og producenter af film, så de kan sikre kvalitets indhold til amerikanerne. Endnu er det stadig et ret snævert udvalg af indhold til apple tv i Danmark, men med det ny apple tv, som spås en langt større succes, kan vi måske håbe på danske aftaler med udbyderne af film og tv-serier.

Hvad kan den ny apple tv?

Den ny Apple tv er væsentlig mindre end tidligere og den indeholder nu samme chip som der findes i den ny iphone 4. Apple tv måler kun 23 x 98  x 98 mm ! (Højde x bredde x længde) og kan nemt gemmes af vejen. Boksen tilsluttes via hdmi til dit tv og indeholder trådløs netværk, som gør det muligt at streame alt dit indhold, film, musik og billeder i HD-opløsning til din fladskærm. Med til den ny apple tv medfølger en enkel og stilren aluminiums fjernbetjening, tilsvarende den man kan tilkøbe til sin macbook pro og imac.

Den ny apple tv er tæt på at være en hver fladskærms drøm, sålænge man elsker itunes, men du kan desværre ikke købe den i Danmark endnu. Heldigivs kan man både købe den i tyskland og england, hvilket gør den nem at bestille via eksempelvis amazon.co.uk og lignende internetshops.

I en senere artikel, vil vi gennemgå det ny apple tv produks funktioner nærmere.

Den ny apple tv er ekstrem lille og kan nemt gemmes væk/tages med på farten.

Se og hør film, tv-serier, billeder og musik på dit fladskærms-tv med den ny apple tv.

Be the first to comment on "Ny apple tv – Apple lancerer ny apple tv"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

*