Macbook pro batteri – macbook batteritid

Macbook batteri

Macbook pro Batteri og macbook batteritid

Køber man en Macbook eller en Macbook pro skal batteritiden nævnes. Et Macbook batteri er helt specielt designet og dette afspejles på en macbook batteritid. Apple har nemlig special-designet deres macbook batteri, så det efter sigende holder 5 gange så lang tid som et standard bærbar-batteri. Dertil skulle et macbook pro batteri holde til vedvarende slid i 5 år, før det har under 80 % af den ordinær batteritid tilbage sig.

Ved almindeligt brug af din Mac; til at tage noter, surfe lidt på nettet følge med i de dias-slides, tekstbehandling og anden generel brug, er det rent faktisk ikke løgn, når Apple skriver at en Macbook kan holde strøm i 7-10 timer, hvilket er utroligt fordelagtigt til en lang arbejdsdag eller til studiet, hvor man ofte befinder sig til undervisning i lokaler med begrænsede muligheder for tilslutning af oplader. Dertil skal det så siges, at spiller man computer, ser film eller benytter cd-rom drevet reduceres batteritiden – logisk nok.

Skulle det ske, at din computer alligevel løb tør for strøm så fortvivl ikke. Din Macbook gemmer automatisk alt din data, åbne dokumentet, programmer og hjemmesider og når du sætter strøm til computeren igen og starter den op, ser alt ud som da den løb tør for strøm. Med mac er det hermed slut med mistede notater, lukkede browservinduer og hvad du hidtil er blevet budt på.


Be the first to comment on "Macbook pro batteri – macbook batteritid"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

*