Macbook oplader – Mac safe oplader

Macbook oplader

Macbook oplader – også kaldt mag safe oplader

Når man ser på den Macbook oplader, der følger med en Macbook, skiller den sig på mange måder ud fra en almindelig oplader til en bærbar PC. Først og fremmest forbindes en macbook oplader til computeren via et magnetisk stik. – Hermed er de dage ovre hvor computeren bliver revet på gulvet på grund af forbipasserende fumlehoveder. Dette system kan mag safe og som standard en del af en Macbook mag safe oplader, som følger med alle Macbook’s og Macbook Pro’er.
En Macbook oplader er lille og handy og der mulighed for at klappe to små holdere ud på selve laderen, der gør det muligt at vikle ledningen sammen. Der er to muligheder for tilslutning til stikkontakt:

  1. Én løsning hvor opladeren kan tilsluttes en stikdåse med to ben.
  2. Samt en anden løsning hvor opladeren kan tilsluttes med 180cm ekstra ledning. Denne tilslutning kræver dog jordforbindelse; altså der er et tredje ben på stikket. Samtidig passer stikket dog nu i et edb-panel, altså benene er skrå.

Dette gør en Macbook oplader (mag safe oplader) utrolig alsidig, da den både er mobil og kan række langt via det lange stik.

Be the first to comment on "Macbook oplader – Mac safe oplader"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

*