Iphone 5 og Ipad 2 med NFC (near field communication)

Iphone 5 og Ipad 2 med NFC

Bloomberg hævder, at Apple vil indbygge NFC (Near Field Communication) hardware i den næste iPhone og iPad. Denne funktion vil give kunderne mulighed for at bruge iPhone og Ipad til at foretage indkøb. Både den ny iphone og de ny ipad vil sandsynligvis blive indført med teknologien i år, da apple ingeniører har arbejdet på hardware til Apple-projektet igennem længere tid. Apple kunne potentielt set binde denne betalingsordning ind i folks eksisterendeiTunes-konti. Formålet med NFC e at kunderne rent ud sagt kan gå ind i en butik og foretagebetalinger direkte fra deres IOS enhed.

Apple kan også indbygge loyalitetbelønninger ind i systemet, så man eksempelvis får rabat når man handler samme sted flere gange. Andre muligheder kunne være brug af lokationsbaserede transaktioner, hvor det koster entré pris for at komme ind på et givent område.
Ifølge en kilde til Macrumours, har Apple allerede med en prototype af betalingsterminaler  gjort det muligt for små virksomheder at scanne NFC-kompatible iPhones og iPads. Det bliver spændende at følge udviklingen om at Apple kan fremstille et egentligt succefyldt alternativ til kreditkort.

Iphone 5 og Ipad 2 får muligivs NFC teknologien indbygget og kan hermed bruges betalingsmiddel.

Be the first to comment on "Iphone 5 og Ipad 2 med NFC (near field communication)"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

*