iPhone 4 – iPhone 4 danmark

Iphone 4 front

Iphone 4 er endelig i danmark og har taget danmark med storm, men hvad gør egentlig iphone 4 så populær? Hvorfor bør du eje en iphone 4? Og hvad kan en iphone 4 egentlig. Vi giver et kort og præcist iphone 4 danmark overblik over det du skal vide.

Aldrig før har der været så stor en hype omkring lanceringen af en ny telefon – og med HD video optagelse, skærm med super høj opløsning, samt fantastisk tynde dimensioner – er det ikke svært at forstå hvorfor!

Release af iPhone 4 var uden tvivl et af de største apple-event i 2010, som et utal af Apple-tilhængere har ventede i månedsvis på .I ugerne op til det officielle release har luften været tyk af rygter og høje forventninger, men nu er den her og du får her det præcis overblik over teknologien og funktionerne.

På trods af den store mediedækning og de høje forventninger, mødte iPhone 4 stor kritik i begyndelsen. Apples største lancering siden iPhone 3gs, havde efter sigende en hardwarefejl, som gjorde at telefonen mistede op til 90 procent af signalstyrken. Netop dette emne var i dagene og ugerne efter lanceringen af iPhone 4, et højaktuelt emne som blev ivrigt debatteret på diverse fora verden over.

Den omtalte hardwarefejl var som benzin på kritikkernes bål og inden længe var Apple nødsaget til at gå til bekendelse; de erkendte problemstillingen med den manglende signalstyrke – dog var Apple mindre imødekommende overfor de loyale brugere, da udmeldingen var at ”man burde holde telefonen på en anden måde”. Denne såkaldte løsning vakte stor harme og udløste en debat som mange syntes at have en mening om. Ikke desto mindre har telefonen alligevel været et hit.

Hardware mæssigt er Iphone 4 sin forgænger overlegen. Blandt de vigtigste hardwareopgraderinger kan det nye Retina display nævnes. Apple markedsfører sig på at displayet er det skarpeste og mest pulserende telefon display med den højeste opløsning nogensinde. Displayet på Iphone 4 har nemlig fire gange så mange pixels som på iPhone 3gs.

iPhone 4 har altså en del hardwaremæssige fordele som er værd at tage med i overvejelserne når man skal shoppe ny smartphone, for iPhone 4 slår ikke blot sin forgænger, men også andre konkurrerende smartphones med flere længder. Problemet med den forringede signalstyrke har flere danske iPhone 4 ejere bagatelliseret, da vi her i landet har en så god geografisk dækning af signalstyrke og funktionerne som det retina display, hd video-kamera, stilrent glasdesign, stor opløsning og en hurtig processor gør stadig iPhone 4 uimodståelig.

Specifikationer på iPhone 4 danmark kan læses i denne artikel:
iphone 4 specifikationer

iPhone 4 er den nyeste iPhone i Danmark.

Sådan ser Iphone 4 ud fra bagsiden og i profil. Iphone 4 er stort set kun fremstillet af glas og aluminium, hvilket giver et eksklusivt look og feel.

Be the first to comment on "iPhone 4 – iPhone 4 danmark"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

*