Digital marketing bureau med kunstig intelligens

Digital marketing bureau

Et nyt dansk digital marketing bureau, der arbejder med en kombination af klassisk online markedsføring og kunstig intelligens, har set dagens lys. KYNETIC, som bureauet hedder har kontor i både København og Åarhus og bruger kunstig intelligens og machine learning til at få mere ud af marketingbudgetterne og skabe bedre resultater. KYNETICS kernekompetencer er: webanalyse, konverteringsoptimering, SEO, SEM, medieindryk, sociale media annoncering, content-marketing, retargeting, email-marketing og marketing automation og med nogle af landets førende specialister, hjælper de virksomheder med at skabe stærkere brands og mere vækst.

Især kunderejsen er vigtige for KYNETIC og som verdens første digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens, tager virksomheden et opgør med det klassiske silo fokus og arbejder med digital marketing strategier på tværs af kanaler, touch points og indsatsområder. En undersøgelse fra Cisco viser at antallet af touch points hos forbrugerne er steget markant og netop derfor mener KYNETIC ikke at det længere giver mening at arbejde med én kanal isoleret.

Ambitionen hos KYNETIC er at være nordeuropas førende digital marketing bureau, der sætter baren for digital marketing og går forrest med nye viden og resultater. For at gøre det, er de eksperter i digital marketing og brugen af kunstig intelligens til at få mere ud af digital marketing indsatsen. Ofte giver det både store besparelser på marketingbudgetterne og øget effektivitet. Faktisk er mere end 76% af alle adspends spildte penge og det vil KYNETIC gøre noget ved. Og netop kunstig intelligens gør at de kan tage digital markedsføring til næste niveau og være absolut førende herhjemme. Faktisk kan virsomheder fremod 2035 vækste deres profit med op til 85% yderligere ved brugen af kunstig intelligens, siger en undersøgelse lavet af Accenture (kilde: https://www.telegraph.co.uk/connect/better-business/leadership/accenture/can-artificial-intelligence-grow-the-economy/)

 

Be the first to comment on "Digital marketing bureau med kunstig intelligens"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

*